Win! 2 Tickets naar Harmony of Hardcore

Win! 2 Tickets naar Harmony of Hardcore

Het festival seizoen is weer begonnen! En hoe kunnen we dit nou beter vieren dan met een goed potje knallen. Juist, doe die stiletto’s maar uit en trek je versleten sneakers maar aan, want wij gaan een lekker potje HAKKEN!

Met dank aan Clubjudge mag ik 2 tickets naar het vetste hardstyle festival in Nederland weggeven! Wow, hoorde je dat nou goed? O yes,

2 TICKETS t.w.v. €83,00 euro voor HARMONY OF HARDCORE!

Op 23 mei aanstaande zal wederom dit gigantische spektakel plaatsvinden het Festivalterrein De Roost in Erp. De dikke line-up met grote artiesten als Partyraiser, Ophidian, en Dirty Bastards op wel 8 verschillende podia laat Harmony of Hardcore ook dit jaar de vloeren weer trillen. Het grootste Hardcore festival van Nederland zal je ook dit jaar weer maximaal laten genieten. (Klik hier voor de hele line-up)

Hoe kan jij de tickets winnen?!

Zo’n mind-blowing festival heeft natuurlijk een knallende win actie nodig.

Ik ben op zoek naar de beste party foto van jou! Dus heb jij dé meest originele, grappige, en/of beste feest foto van jezelf? Stuur deze dan met je naam en leeftijd vóór zondag 17 mei naar datblondje@hotmail.nl en maak kans op die felbegeerde tickets naar Harmony of Hardcore. Laat zien dat jij klaar bent voor Harmony of Hardcore en wie weet sta jij daar volgend weekend te knallen!

Biertje, zonnetje, dikke muziek, en een indrukwekkende show… wat wil een mens nog meer?!

Harmony of Hardcore Afbeelding

2 gedachten over “Win! 2 Tickets naar Harmony of Hardcore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Enjoy this blog? Please spread the word :)