Walhalla voor budget shoppers

Walhalla voor budget shoppers

Natuurlijk, je ziet regelmatig filmpjes met de dramatische mededelingen dat we het leven en de wereld om ons heen missen omdat we continue achter ons schermpje zitten. True. Ontken ik ook zeker niet. In bind mijn handen op de rug en verstop mijn mobiel voortaan diep in mijn tas als ik met vriendinnen af spreek.

Maar hallo, dit is 2014! Mijn kleding kast en nieuwe woning zijn gevuld met online artikelen. Heerlijk achter mijn laptopje schoenen vergelijken, beoordelen, verliefd worden, en bestellen. En dat allemaal in mijn so called ‘Sjonnie  outfit’. Dat online shopping een godsgeschenk is, is onderhand algemeen bekend, maar wat voor mij een geniaal nieuwe eye-opener is  zijn de FB pagina’s waar je kleding te koop zet.

Onlangs ben ik lid geworden van de Facebook pagina ´Kleding aangeboden/gezocht’. Deze pagina is op 21 juni 2013 opgestart en heeft inmiddels 5.443 leden. Van nieuwe schoenen in de doos tot vintage jurkjes. Alles komt langs. Om de minuut worden er weer nieuwe items op de site gegooid. Je kan eigenlijk je ogen niet van het scherm houden of dat ene geweldige topje is alweer gereserveerd.

Niet alleen is het een walhalla voor koopjes jagers, het is ook perfect om je spullen te koop te zetten. Marktplaats.nl is namelijk zó 2013. Binnen no time is je net-iets-te-grote- shirtje verkocht. Die paar tientjes kan je weer mooi in je zak stoppen (en vervolgens weer uitgeven).

Ongetwijfeld dat over een uurtje of drie weer een nieuwe trend is in onze online shop wereld, maar tot die tijd ga ik nog even flink FB-en!

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Enjoy this blog? Please spread the word :)