Mannen, ik geloof in jullie!

Mannen, ik geloof in jullie!

Daar zit ik dan, comfortabel op de bank met mijn mobiel in de hand. Geheel ontspannen in de woonkamer van een vriend terwijl hij mijn laptop aan het fiksen is van de vele virussen. Wat een totale onzin dat gezeur van iedereen over “mannen en vrouwen kunnen geen vrienden zijn”.

Vooruit, ik geef toe dat die mannelijke hormonen ongetwijfeld een rol spelen en ze zich daardoor sneller aangetrokken voelen tot een vriendin. En ja, misschien heeft grotendeel van mijn vriendengroep wel eens een move gemaakt. Maar toch ben ik er nog steeds heilig van overtuigd dat mannen en vrouwen gewoon vrienden kunnen zijn.

Ongetwijfeld dat het “mannelijk instinct” (zoals een vriend van me dat zo mooi verwoord) een rol speelt. Maar zolang mannen die testosteron drive even op iemand anders richten en zijn ding in de broek houdt, zie ik geen enkel probleem. Zolang er niet op dat instinct wordt ingegaan, is een vriendschap voor mij gewoon mogelijk. Sorry guys, maar niemand heeft ooit gezegd dat vrouwelijke vrienden gemakkelijk zijn.

Het verloopt dan ook niet altijd even soepel, maar vriendschap tussen mannen en vrouwen is mogelijk. Het interesseert me dan ook niet hoeveel filmpjes, interviews of verhalen anders beweren. Ik weiger te geloven dat de jongens mijn vrienden zijn om één reden.

Noem mij naïef, maar ik geloof in jullie, mannen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Enjoy this blog? Please spread the word :)