Leven met een leger vent

Leven met een leger vent

Natuurlijk. Het pak, de spierballen *zwijmel*, het doorzettingsvermogen, ik kan wel door blijven gaan over this beautiful specimen. Toch is een relatie met een militair niet altijd even gemakkelijk. Het is al ruim 10 jaar geleden dat ik die van mij ontmoette. Hij had toen net de stap naar het leger gezet, dus eigenlijk ken ik hem ook niet anders. Als 15 jarig meisje en 17jarige jongen kregen wij onze eerste echte relatie, wat super ging. Alleen al snel moest Arjen doordeweeks op de kazerne slapen, waar hij verder flink moest bikkelen. Het was dan ook niet zo gek dat hij vrijdagavond helemaal gesloopt was. Als jonge meid had ik wel wat meer aandacht nodig (shame on me) en besloot ik het na anderhalf jaar te stoppen. Stupid me, want hij werd met de dag knapper! Hallo, SPIERBALLEN!

Image result for sexy flex muscles soldier gif

In de periode dat wij uit elkaar waren is hij op uitzending geweest naar Afghanistan. Ook al hadden wij geen relatie, ik hield mijn hart vast. Gelukkig kwam hij na een half jaar weer veilig thuis. Wat Jaren later namen we de stap en kwamen wij weer officieel bij elkaar, woohoo! Oke, wellicht zat er 1 break-up tussen, maar toen ECHT weer bij elkaar. Alleen een relatie met een army man was wel iets waar ik weer even aan moest wennen. Soms zit je weken alleen thuis, terwijl je vent ergens in de jungle, woestijn, of bossen zit verstopt. Uiteraard mag je in veel gevallen niet eens weten wat hij precies doet. Een onrustig gevoel, dat zal ik niet ontkennen. Gelukkig duurde het vaak maar een maand. OF, zoals een paar jaar geleden, zat hij voor een oefening 5 maanden in Curaçao. Dat vond ik dan wel even een bezoekje waard. Iets minder vervelend! Alleen de overige 4 maanden zonder hem waren dan weer, naja, zonder hem. In die periode viel mij weer op hoeveel tijd we eigenlijk samen doorbrengen. Vooral in de weekenden, wanneer we altijd nog even gingen bijkletsen in een koffie tent of een filmpje pakten bij Pathé in Amersfoort. Ineens waren die momenten er niet meer. En dat is even een bittere pil. Gelukkig heb ik nog altijd wat goede chickfliks en een beetje wine… #Strongindependendwoman

Image result for cry wine gif

Naast die onweerstaanbare spierballen – ik heb zo het gevoel dat ik deze eerder heb genoemd – heeft  het leven van een army girlfriend zeker zo zijn voordelen. Zo heb ik af en toe het huis heerlijk voor mij alleen, waarbij ik niet continue mijn zooi direct moet opruimen (Yes Arjen, I DO THAT!). Ook houdt het de relatie spannend. Elkaar weer even zien zorgt weer voor die kriebels van een jonge verliefdheid *awhh, cute* en komen de hormonen weer naar boven van een 17jarige puber. Nu moet ik zeggen dat die gevoelens en lusten na ruim een week alweer goed terug zijn a.k.a. alles wat je tegenkomt dry humpen, waardoor je denkt; hmm… een weekendje weg was wellicht ook al wel voldoende.

In mijn ogen moet je wel een bepaalde type vrouw zijn, wil je een relatie met een miltair aankunnen. Zo zit je – zoals je wellicht al hebt gemerkt – soms lange tijden alleen en kom je al snel in een panda- modus komt. Dat gedwongen alleen zijn op zijn tijd zorgt er daarin tegen wel voor dat je een strong independend woman wordt. Mensen zien je vaak als een gewond schaapje, omdat je moederziel alleen bent gelaten. Onwijs lief, maar soms ook vermoeiend.

“ Ben je niet bang dat er wat met hem gebeurd dan?”
“ Jeetje, wat zal je onwijs eenzaam zijn”
“ Wow, zolang geen sex. Hebben jullie iets afgesproken daarover?” (Shame on you!)

Image result for poor you gif

Yes guys, het is eenzaam en soms best spannend. Daar zal ik geen gek verhaal van maken. Toch vergeet je alles weer als hij naar je toe komt lopen (in uniform) en je een dikke pakkerd geeft. Cause after all, je kiest voor de vent, niet zijn baan.

P.s. Steun is welkom in deze tijden. Graag de steun leveren in vorm van wijn en chocolade.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Enjoy this blog? Please spread the word :)