Flirten? What NOT to do!

Flirten? What NOT to do!

Als je in de bar besluit om naar die cute guy te lopen is dat al een schouderklopje waard. Maar de volgende uitdaging staat nog te wachten: met hem praten. Op advies van wat mannen – hier is sowieso wat je NIETmoet doen:

1. Foute openingszinnen. Net als mannen kunnen vrouwen vreselijke openingszinnen gebruiken. Gelukkig kan je er nog goed mee wegkomen door er een flauw grapje van te maken.

2. Hangen.  Okee, misschien heb je een drankje te veel op, maar please o please, ga niet aan hem hangen. Hij zal dan drukker bezig zijn met jouw staande houden dan met een gezellig praatje. En dat is buitengewoon irritant.

3. Overdreven populair doen.  Ga niet luidruchtig aan de bar staan schreeuwen om een drankje voor jou en je nieuwe ‘homie’. En spreek al helemaal niet halverwege het gesprek voorbijgangers aan. Hij is daar veels te leuk voor.

4. Naar je mobieltje staren. Hallo! Kijk eens in zijn sexy ogen, zijn lach, of kijk minstens naar zijn haar. Alles beter dan dat kleine schermpje waarmee je jezelf afsluit van hem.

5. Té sexy proberen te doen.  Met je tong over je lippen gaan en tegen hem aanrijden? Nee, een beetje classy doen is véél sexyer.

Maak je niet te druk – mannen zijn makkelijker dan je denkt. Wees jezelf en je hebt hem in je pocket!

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Enjoy this blog? Please spread the word :)