About

About

Gouden lokken, blauwe ogen, en een maximale levensgenieter!

Met een studie in International Communication and Media en een fantastische studententijd net achter de rug is deze twenty-something blondine klaar voor haar eerste stappen in de volwassen wereld.

Als studente woonde ik door de jaren heen overal en nergens in Utrecht. Van rustige appartementen met enkele vrouwen tot grote studentenhuizen met 8 personen. Ik begon mijn studententijd als lid van de grootste studentenvereniging in Utrecht; C.S.Veritas, maar ruilde deze na 2 jaar partyen in voor de voetbalvereniging Odysseus ’91. Ook al was ik meer een derde helft speelster en absoluut niet de nieuwe Messi van de club, ik wist toch mijn bijdrage te leveren. Zo werd ik al snel voorzitster van de Wintersport commissie, organiseerde voetbal toernooien en, misschien wel één van mijn favorieten, ging grote feesten voor de club organiseren met mijn Feest-commissiegenoten.

Ondanks deze heerlijke wilde tijden, besloot ik aan het einde van mijn studententijd terug te verhuizen naar de bossen van de Veluwe, waar ik nu mijn eigen paard heb en samenwoon met mijn vriend.

Na twee jaar werken als intercedent bij Tempo-Team besloot ik mijn reis-passie achterna te gaan. Vol trots kan ik dan ook zeggen dat ik sinds 2 januari 2017 omgedoopt bent tot Partner Manager Booking Home bij the one and only Booking.com! Pittig, maar awesome: een voltijd baan combineren met een grote bucketlist. Maar no worries, dit semi-boerinnetje is nog steeds op haar stilleto’s terug te vinden op de meest prachtige plekken van de wereld! 

Met de dames van mijn tv-bijbel ‘Sex and the City’ in gedachten ben ik de afgelopen jaren regelmatig aan de slag gegaan als stagiaire in de PR en evenementen wereld. Toch bleef er een drang om te schrijven in mij kriebelen. Enkele jaren geleden begon ik met mijn eigen (Engelstalige) blog over diepzinnige onderwerpen, maar was uiteindelijk veel te serieus voor mijn doen. Door het jaar heen heb ik mijn blog ontwikkeld tot ‘Dat Blondje’. Een blog over de dingen die mij écht interesseren;  lifestyle, reizen, films, en lekker eten. Uiteraard gaat alles gepaard met een beetje (zelf)spot. Het werd een succes! Dankzij het enthousiasme van mijn lezers heb ik mijn blog kunnen omtoveren tot een eigen website.

Wat ik schrijf is niet op Shakespear- waardig niveau, ben geen Dr. Phil met wijs advies over het leven. en ik ben al helemaal geen bijzondere dichter – die een zware betekenis ziet achter elke gebeurtenis. Nee, ik houd het lekker zoals het is, zoals ik ben, en zoals ik het zie – met een knipoog naar de wereld.

Ik ben Tess Schram, maar noem mij maar … Dat Blondje.

Photo credit Romy Dermout Fotografie

Eén gedachte over “About

  1. Move over Sex and the City, “Dat Blondje” is de nieuwe bijbel voor jonge vrouwen. Een geweldige website met real life stories van een moderne Nederlandse meid met een wereld view. Ik ben een fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Enjoy this blog? Please spread the word :)